Paljonko maksaa omakotitalon ikkunaremontti ja ulko-oviremontti?

Julkaistu: 23.4.2020 klo 13.27

Ikkunaremontin hinta kymmenen asennetun ikkunan esimerkkitapauksessa on 7238 €:a.

Ikkuna- ja ulko-oviremontit herättävät tunteita, kun niiden hinta on hankala selvittää etukäteen.
Me Piklaksella päätimme tuoda ikkunoiden ja ovien hinnat avoimesti esiin. Samoin asennuksen
hinnat, joten remontin kokonaiskustannus selviää helposti. Tuotteet ja asennuksen voi nykyään tilata meidän verkkokaupasta avaimet käteen -periaatteella. 

Kymmenen ikkunan remontti maksaa:

  • Tilaamalla ikkunat Piklaksen verkkokaupasta ja asentamalla ne itse, maksaa ikkunaremontti 4138 €:a. Toki sitten tulee vielä oma työ sekä tarvikkeet päälle.
  • Tilaamalla Avaimet käteen- palveluna Piklas-verkkokaupasta, hoituu koko remontti hintaan 7238 €:a Valtuutetun PiklasKumppanin mittavastuulla ja asennuksella, asennustyöstä on mahdollista saada kotitalousvähennys

Tarkempi selvitys kustannuksista on blogin lopussa.

Jos esimerkin mukaiset kymmenen ikkunaa maksavat yli 10.000 €:a asennettuna, kuluttaja on ostanut sisäpuolelle sisustusta ja ulkopuolelle arkkitehtuuria; esimerkiksi ristikoita, sälekaihtimia, erikoislasituksia, erikoisvärisävyjä ja korvausilmaventtiilejä. Blogin lopussa on esimerkki tästäkin.

Ikkunan ja ulko-oven hintaa kannattaa vertailla

Parhaiten kartalle tuotteiden ja asennuksen hinnoista pääsee netissä. Esimerkiksi voi mennä Piklas-verkkokauppaan ja valita haluamansa ikkunat ja ovet. Ohjelma kertoo hinnan saman tien. Asennuksen voi ostaa verkkokaupasta myös ja siitäkin ohjelma kertoo hinnan. Remontin kokonaiskustannukset saa siis helposti yhdellä kertaa Piklas-verkkokaupasta.

Tarkemmat Piklas-verkkokaupassa tehdyt esimerkkilaskelmat:

Kyseessä  on suosituin ikkunamalli, avattava kaksipuitteinen puualumiini-ikkuna, u-arvo 1,0.

1. Tee se itse-ikkunaremontti

Ihminen, jolla osaaminen riittää vanhan ikkunan purkuun ja uuden asennukseen eristyksineen, listoineen ja vesipelteineen maksaa Piklas-verkkokaupassa 10 ikkunasta esimerkkitapauksessa  4138 €:a kotiin toimitettuna. Lisäksi tilauksen ajoituksessa on hyödynnetty kampanjaviikkoa eli viikkoa, jossa tehtaan kuorma ei vielä ole täynnä ja tästä saadaan 6 %:n alennus.


Ikkunoiden hintalaskelma
 

2. Avaimet käteen-ikkunaremontti

Kaikki eivät halua, ehdi tai osaa tehdä itse, joten he haluavat avaimet käteen- palvelun. Tämäkin onnistuu -  Piklas-verkkokaupasta - samalla kertaa tuotteiden tilaamisen kanssa. Alla olevassa laskelmassa asennuksen kokonaiskustannus on 3100 €, joka sisältää tarkistusmittauskäynnin, mittavastuun, vanhojen ikkunoiden poisottamisen, uusien ikkunoiden asennuksen listoineen ja vesipelteineen sekä siivouksen ja käyttökoulutuksen. Nyt yhteishinta esimerkin 10 ikkunalle on 7238 €:a avaimet käteen toimituksesta.
Asennuksen toteuttaa Valtuutettu PiklasKumppani. Hän käy myös mittakäynnillä etukäteen varmistamassa mittojen oikeellisuuden.


Ikkunaremontin hinta
 

3. Avaimet käteen-ikkunaremontti runsain lisävarustein

Avaimet käteen-palvelulla 10 ikkunaa, joihin on ostettu lisävarusteita reippaasti, maksaa esimerkkilaskelmassa 10233 €.


Ikkunaremontin hintalaskelma

    Jaa tämä sivu:
ErkkiTolvanen

Erkki Tolvanen

Kirjoittaja on Piklas Oy:n toimitusjohtaja, jolla on 30 vuoden työkokemus toimialalta ja vielä pitempi kokemus omatoimiremontoinnista mottonaan ”tekemällä oppii”. Eki arvostaa suomalaista työtä ja on sitä mieltä, että hintojen läpinäkyvyys kuuluu jokamiehen oikeuksiin.