Vekkiverhot asennettuna uusiin Piklas ikkunoihin

Julkaistu: 19.10.2019 klo 12.20
Vekkiverhot ikkunoihin

Piklas oli Habitaressa syyskuussa 2019. Toimme uutuutena tuotevalikoimaamme kankaiset vekkiverhot. Vastaanotto oli fantastinen, tunnelmaa lisäsi iki-ihanan Hanna Sumarin sisustusvinkit asiakkaillemme. Tiesimme heti, että olemme päässeet lähemmäs tavoitettamme – tuomme sisustusta sisälle ikkunoiden kautta.

Vekkiverhoilla voidaan korvata perinteiset verhot, niillä voidaan suodattaa sisään tulevaa valoa tai pimentää valon tulo. Asennamme ne jo tehtaalla valmiiksi paikalleen ikkunan tai oven lasipintaan ja avattavan ikkunan ollessa kyseessä sisä- ja ulkopuitteen väliin.

Vekkiverhot

Vekkiverhot ovat valistuneen valinta

Vekkiverhoissa on paljon viisaita ominaisuuksia, joita ei heti tule ajatelleeksi. Ensinnäkin ne ovat tyylikäs kodin sisustuselementti, ja toiseksi ne ovat energiatehokas valinta. Piklas vekkiverhot ovat kennorakenteisia kaksoiskankaita ja juuri tämä rakenne antaa monia energiatehokkaita etuja. Kennoon muodostuu eristävä ilmatasku, joka talvella lisää ikkunan lämmöneristyskykyä entisestään ja sama rakenne kesällä eristää auringonvalon säteilyn sisälle ja näin vähentää jäähdytystarvetta. Kaksoiskankaan ulkopinta on vaalea, joten se imee mahdollisimman vähän säteilylämpöä itseensä ja näin lisää eristyksen tehokkuutta.

Pimentävät vekkiverhot

Pimentävät vekkiverhot ikkunoihin

Olipa kyseessä sitten makuuhuone, lastenhuone tai man cave, Piklaksen pimentävillä vekkiverhoilla huonetila voidaan pimentää. Lapset saa nukkumaan ajoissa kun ulkoa ei paista keskikesän aurinko tai naapuritalon valot silmiin.
Ja innottomimmankin insinöörin saa syttymään vekkiverhoista – pimennys ja akustiikan parantaminen miesluolaan on ehdottoman tarpeellista.

Läpikuultavat vekkiverhot

Läpikuultavat vekkiverhot ikkunoihin – yksityistä luonnonvaloa 

Läpikuultavat vekkiverhot ikkunoihin tuovat luonnonvalon sisätiloihin ja sopivat mainiosti olohuoneeseen ja ruokailutilaan. Pimeän tultua vekkiverhot antavat miellyttävän yksityisyyden suojan sisätiloihin. 
Olohuoneesta terassille avautuvan lasioven voi varustaa samalla vekkiverholla kuin vieressä olevat ikkunatkin ja näin sisustuksen ilme säilyy
yhtenäisenä.

Läpikuultavat vekkiverhot ikkunoihin

Sisustaminen on kivaa –
Piklas verkkokauppa on käytössäsi 24/7

Vekkiverhot voi tilata ikkunoiden ja ulko-ovien kanssa valmiiksi tuotteisiin asennettuina, mitat ovat kohdallaan ja mekanismit säädetty jo tehtaallamme Pyhännällä. Tilauksen voit tehdä verkkokaupassamme www.piklas.fi tai sinua auttaa PiklasKumppani –verkostomme. Verkkokaupassa voit suunnitella erilaisia läpikuultavia tai pimentäviä kangasvaihtoehtoja ja hinnatkin näet saman tien. Verkkokauppamme on auki 24/7, joten suunnittelu onnistuu hyvin kotisohvalla. Jos kangasvalinnat ovat vaikeita tehdä tietokoneen näytöltä, lähetämme pyynnöstäsi mielellämme mallipalan tutustuttavaksi.

Olen kohtuullisen varma, että parin vuoden päästä eräänkin sisustajan huvilassa on kolmet vekkiverhot vuodenaikojen mukaan – talvella valkoinen Piklas Nietos, keväällä vekkiverhoiksi vaihtuu järven sineä toistava Piklas Ulappa ja joulun odotusta varten on iloisen punertava Piklas Iltarusko. Vaihtaminen on varsin helppoa.

Verkkokauppaan

    Jaa tämä sivu: