Laadukkaat ulko-ovet Piklakselta

Kotisi käyntikortti – Laadukas, käytännöllinen ja näyttävä ulko-ovi

Kun vieraat saapuvat kotiisi, ulko-ovesi on ensimmäinen asia, joka heitä tervehtii. Se ei ole ainoastaan visuaalisesti merkittävä, vaan myös turvallisuuden ja energiatehokkuuden kannalta olennainen osa kotiasi. Korkealaatuinen ulko-ovi eristää tehokkaasti niin kylmää kuin meluakin, ja sen pitkäikäisyys varmistaa, että ovi palvelee ongelmitta vuodesta toiseen. Ulko-ovea valitessasi on tärkeää pohtia ulkonäön, toimivuuden ja turvallisuusominaisuuksien lisäksi myös muita seikkoja.

Piklaksen valikoimasta löydät ulko-ovet, jotka on räätälöity kestämään Suomen olosuhteita. Jokainen ovi valmistetaan yksilöllisesti mittatilaustyönä, joten voit olla varma, että saat kotiisi täydellisesti sopivan ratkaisun. Unohda turhat huolenaiheet ja yllätykset – Piklakselta saat vain laadukasta palvelua ja tuotteita, jotka kestävät ajan hammasta.

Ulko-oven valinta – Mitä ottaa huomioon?

 • Kohde
  Tuleeko ovesta pääovi, terassin/parvekkeen ovi tai ehkä varastoon sopivampi umpiovi. Halutaanko oveen levikkeet vai toimisiko kohteessa parhaiten pariovi?
 • Palo-ovi
  Paloluokiteltuja ovia tulee käyttää rakentamismääräysten niin vaatiessa, mutta jokainen voi halutessaan hankkia kotiinsa palolta suojaavan ulko-oven. Yleensä palo-ovi vaaditaan, kun viereinen rakennus on alle kahdeksan metrin päässä tai rakennuslupakuviin on merkitty paloluokitukset. Palo-ovi ei ulkonäöllisesti eroa normaalista ovesta. Saat siis tyyliä ja turvallisuutta samalla kertaa.
 • Karmisyvyys
  Ovien karmisyvyydellä tarkoitetaan karmilankun leveyttä. Karmilankun leveyden valintaan vaikuttaa seinän paksuus. Oven karmilankku on oltava seinää kapeampi. Remonttikohteissa kannattaa karmisyvyys valita mahdollisimman lähelle vanhan oven karmileveyttä.
 • Oven avautumissuunta ja kätisyys
  Huomioi kätisyyden valinnassa, mistä suunnasta kulkureitti ovelle on sujuva ja miten ovi mahtuu avautumaan. Kätisyys ilmoittaa kummalla kädellä ovi avataan eli oikeakätinen ovi avataan oikealla kädellä ja siinä saranat ovat oikeassa reunassa
 • Värit
  Laajasta värivalikoimasta voit valita sisustukseen sopivan peittomaali tai kuultosävyn ja ulos ulkoverhoiluun sopivan sävyn
 • Lasitus
  Ovien laseihin on Piklaksella suunniteltu rakennusmääräysten mukainen lasitus. Yksityisasuntojen ovissa turvalasi vaaditaan rikkoutumisvaaran vuoksi sellaisiin paikkoihin, joissa lasin alareunaan on vähemmän kuin 700mm. Ovien lasituksiin saadaan näkösuojaa valitsemalla kirkkaan lasin tilalle crepi-, etsattu- tai cotswold -lasi. – Verhot
  Piklas-oviin on valittavissa perinteiset säleverhot sekä sisustukselliset vekkiverhot.
 • Varusteet
  Lukko, painike, Ovikello, ovisilmä, potkupelti, murtosuojarauta, kirjeluukku, ovijarru

Asiakaspalvelu ja avoimuus – Onnistuneen hankinnan kulmakivet

Uuteen ulko-oveen investoidessasi haluat varmasti tietää, mihin rahasi käytetään. Piklaksen toimintatavat perustuvat rehellisyyteen ja avoimuuteen kaikessa, mitä he tekevät. Selkeät hinnat ja avoin viestintä varmistavat, että olet aina perillä siitä, mitä saat ja mihin hintaan. Ei piilotettuja kuluja tai yllättäviä käänteitä.

Asiakaspalvelu on Piklaksen toiminnan ytimessä. He ymmärtävät, että ulko-oven hankinta on suuri päätös, ja siksi he ovat valmiita tukemaan sinua projektin jokaisessa vaiheessa. Kokeneet ammattilaiset vastaavat kysymyksiisi ja auttavat sinua löytämään kotiisi parhaiten sopivan ratkaisun. Varaa maksuton suunnitteluaika. 

Yksilölliset ratkaisut – Mittatilaustyönä sinun tarpeidesi mukaan

Piklaksen avulla voit suunnitella ulko-oven, joka kuvastaa omaa persoonallista tyyliäsi ja vastaa tarpeitasi. Mittatilaustyönä valmistetut ovet varmistavat, että saat juuri sinun kotisi ulkonäköön ja rakenteeseen täydellisesti istuvan tuotteen.

Valitsemalla meidät saat käyttöösi paitsi kestävän ja laadukkaan ulko-oven, myös palvelun, joka on suunniteltu vastaamaan juuri sinun toiveitasi. Asiantuntemuksemme ja kokemuksemme ansiosta voit olla varma, että uusi ulko-ovesi on paras mahdollinen valinta kotiisi.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin