Ulko-ovien asennus: Vinkit onnistumiseen

Valmistautuminen on puoli voittoa

Kun suunnittelet uuden ulko-oven hankintaa, on tärkeää muistaa, että hyvä valmistautuminen on avainasemassa. Ennen asennusta on syytä varmistaa, että oviaukon mitat ovat tarkat ja vastaavat uuden oven kokoa. Piklaksen mittatilaustyönä valmistetut ulko-ovet takaavat täydellisen istuvuuden ja helpon asennuksen. Tämä vähentää tarvetta myöhemmille säädöille ja mahdollistaa sujuvan asennusprosessin.

Lisäksi on hyvä huolehtia, että kaikki tarvittavat työkalut ja tarvikkeet ovat valmiina ennen asennuksen aloittamista. Näin vältytään kesken työn huomaamasta, että jotakin olennaista puuttuu. Muista myös suojata lattia ja lähialueet mahdollisilta naarmuilta ja lialta asennuksen aikana.

Oikeat työkalut ja asennustekniikka

Ulko-oven asennuksessa tarvitaan sekä oikeita työkaluja että oikeaa tekniikkaa. Varmista, että käytössäsi on vähintään porakone, vatupassi, ruuvimeisselit ja tiivistysaineet. Oikeanlainen asennustekniikka varmistaa, että ovi ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös eristää tehokkaasti ja kestää käytössä vuosia. Piklaksen asiantunteva asennuspalvelu voi auttaa tässä, tarjoten ammattitaitoisen asennuksen, joka säästää aikaa ja vaivaa.

Asennuksen aikana on tärkeää varmistaa, että ovi on suorassa ja tasapainossa. Vatupassin avulla voit tarkistaa, että ovi asettuu oikein aukkoon ja että se sulkeutuu tiiviisti. Tiivistysaineiden käyttö on myös olennainen osa asennusta, sillä ne varmistavat, että ovi eristää kunnolla ja estää vedon pääsyn sisälle.

Viimeistely ja huolto

Kun ovi on asennettu, on aika kiinnittää huomiota viimeistelyyn. Tarkista, että kaikki liitokset ovat tiiviit ja että ovi avautuu ja sulkeutuu sujuvasti. Viimeistelyvaiheessa kannattaa myös käydä läpi oven mukana tulleet huolto-ohjeet. Säännöllinen huolto pitää oven toimivana ja ulkonäön edustavana vuodesta toiseen.

Muista, että ulko-oven asennus ei pääty itse asennukseen. Ovien säännöllinen tarkastus ja huolto takaavat, että ne toimivat moitteettomasti ja näyttävät hyvältä pitkään. Tutustu Piklaksen tarjoamiin huoltopalveluihin, jotka auttavat pitämään uuden ulko-ovesi parhaassa mahdollisessa kunnossa.

Asiantuntijan apu on kullanarvoista

Vaikka monet meistä ovatkin kokeneita tee-se-itse -henkilöitä, ulko-oven asennus voi olla haastavaa. Asiantuntijan apu voi olla korvaamatonta, erityisesti kun kyseessä on kodin turvallisuuden ja eristyksen kannalta näin tärkeä elementti. Piklaksen asennuspalvelu tarjoaa ammattitaitoista apua, joka varmistaa, että ovi asennetaan oikein ensimmäisellä kerralla.

Kun valitset asiantuntijan asennustyöhön, voit olla varma, että kaikki asennuksen yksityiskohdat huomioidaan. Tämä sisältää oikeanlaisen tiivistämisen, lukitusjärjestelmän asentamisen ja oven toiminnan tarkistamisen. Tutustu tarkemmin Piklaksen asennuspalveluun ja varmista, että ulko-ovesi asennus sujuu ongelmitta.

Yhteenveto

Ulko-oven asennus on tärkeä osa kodin yleisilmettä ja turvallisuutta. Hyvällä valmistelulla, oikeilla työkaluilla ja asiantuntijan avulla varmistat, että asennus sujuu onnistuneesti. Muista myös säännöllinen huolto, jotta ovesi pysyy toimivana ja näyttävänä vuosien ajan. Piklaksen kokeneet ammattilaiset ovat valmiina auttamaan sinua kaikissa ulko-oven asennukseen liittyvissä tarpeissa.

Kun olet valmis päivittämään kotisi ulko-oven, ota yhteyttä Piklakseen. Meidän mittatilaustyönä valmistetut ovet ja asiantunteva asennuspalvelu takaavat, että saat juuri sellaisen oven kuin haluat – ilman yllätyksiä ja turhaa stressiä.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin