Piklas – Ikkunoiden toimittaja, joka tarjoaa laadukkaat ikkunat ja ovet

Ikkunoiden ja ovien laatu – kodin viihtyvyyden ja turvallisuuden kulmakivi

Kotisi ikkunat ja ovet eivät ole pelkkiä rakenteellisia elementtejä – ne ovat asumisviihtyvyyden, turvallisuuden ja energiatehokkuuden kannalta keskeisiä tekijöitä. Laadukkaat ikkunat ja ovet tarjoavat tehokkaan suojan kylmyyttä, melua ja kosteutta vastaan, mikä on erityisen olennaista Suomen vaihtelevissa sääoloissa. Piklaksen valikoimasta löydät tuotteet, jotka on räätälöity vastaamaan juuri näitä tarpeita, ja ne valmistetaan aina asiakkaan mittojen mukaan, jotta ne istuvat koteihin saumattomasti.

Piklaksen ikkunat ja ovet eivät ainoastaan täytä laadun vaatimuksia, vaan ne myös miellyttävät silmää. Jokainen tuote on suunniteltu huolellisesti ja rakennettu kestämään ankaria pohjoismaisia sääolosuhteita, mikä varmistaa niiden pitkäikäisyyden. Asiakaspalvelun avoimuus ja rehellisyys takaavat, että olet aina perillä hankintasi kustannuksista ilman yllättäviä lisämaksuja.

Asiakaspalvelun yksilöllisyys ja räätälöidyt ratkaisut

Piklaksen asiakaspalvelu on kehitetty helpottamaan ja selkeyttämään ikkunoiden ja ovien hankintaprosessia, joka voi joskus tuntua stressaavalta ja epävarmalta. Asiakkaan toiveet ovat etusijalla, ja palvelumme on suunniteltu vastaamaan kysymyksiisi selkeästi ja ymmärrettävästi. Räätälöidyt ratkaisut varmistavat, että saat juuri sellaiset ikkunat ja ovet, jotka sopivat parhaiten sinun kotiisi ja henkilökohtaisiin mieltymyksiisi.

Mittatilaustyönä toteutettu valmistusprosessi antaa sinulle mahdollisuuden vaikuttaa tuotteiden ulkonäköön ja toiminnallisuuteen. Piklaksen asiantuntijat ovat apunasi löytämässä optimaaliset vaihtoehdot, jotka täyttävät sekä esteettiset että käytännölliset toiveesi. Tämä henkilökohtainen palvelu takaa, että lopputulos vastaa aina toiveitasi.

Energiatehokkuus ja asumisen mukavuus

Energiatehokkuus on nykyään yksi keskeisimmistä valintakriteereistä ikkunoita ja ovia valitessa. Hyvin eristetyt ikkunat ja ovet vähentävät energiankulutusta ja alentavat lämmityskuluja, mikä on sekä taloudellisesti että ympäristön kannalta viisasta. Piklaksen tuotteet on suunniteltu täyttämään nämä vaatimukset ja auttavat pitämään kotisi lämpimänä talvella ja viileänä kesällä.

Asumismukavuus ei rajoitu vain lämpötilan hallintaan; se sisältää myös äänieristyksen ja turvallisuuden. Valitsemalla Piklaksen voit luottaa siihen, että tuotteet on suunniteltu ottaen huomioon myös nämä tärkeät tekijät. Tämä merkitsee sinulle ja perheellesi rauhallisempaa ja turvallisempaa kotiympäristöä.

Toimituksen helppous ja nopeus

Kun on aika vaihtaa ikkunoita tai ovia, toimitusaika voi olla tärkeä tekijä päätöksenteossa. Piklaksen tehokas toimintamalli mahdollistaa nopeat toimitukset, sillä mittatilaustyönä valmistetut tuotteet ovat valmiita jopa neljässä viikossa. Tämä tarkoittaa, että voit nauttia uusista ikkunoista ja ovista ilman pitkiä odotusaikoja.

Nopeus ei kuitenkaan tarkoita kompromissia laadussa. Jokainen tuote läpikäy perusteellisen laadunvalvonnan, joka varmistaa kestävät ja toimivat ikkunat ja ovet. Piklaksen tehokas tuotantoprosessi ja ammattitaitoinen asennuspalvelu takaavat, että uudet ikkunat ja ovet asennetaan nopeasti ja vaivattomasti.

Tutustu myös Piklaksen kattavaan asennuspalveluun, joka varmistaa, että uudet ikkunasi ja ovesi asennetaan ammattitaidolla ja huolellisuudella.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin