Piklas: Ikkunoiden toimitus jopa neljässä viikossa

Nopea toimitus on avainasemassa

Kun suunnittelet uuden kodin rakentamista tai vanhan päivittämistä, aikataulu on usein yksi suurimmista huolenaiheista. Jokainen päivä on arvokas, ja odottamattomat viivästykset voivat aiheuttaa päänvaivaa ja ylimääräisiä kustannuksia. Tässä kohtaa Piklaksen nopea toimitusaika astuu kuvioihin. Kun tilaat ikkunat meiltä, voit luottaa siihen, että ne valmistuvat ja toimitetaan perille jopa neljässä viikossa. Tämä tarkoittaa, että voit suunnitella projektisi etenemisen tarkasti ja välttää turhat viiveet.

Nopea toimitus ei kuitenkaan tarkoita, että laadusta tingittäisiin. Jokainen tuote valmistetaan huolellisesti ja ammattitaidolla, varmistaen, että saat kestävät ja toimivat ikkunat, jotka täyttävät niin omat kuin rakennusmääräystenkin vaatimukset. Tämä on mahdollista, koska Piklaksen toiminta perustuu vankkaan suomalaiseen osaamiseen ja pitkäaikaiseen kokemukseen ikkuna- ja ovialalla.

Asiakaspalvelu, joka ymmärtää tarpeesi

Rakennusprojektin aikana kysymyksiä ja epävarmuuksia nousee väistämättä esiin. Siksi on tärkeää, että voit luottaa saavasi apua ja neuvoja, kun niitä tarvitset. Piklaksen asiakaspalvelu on suunniteltu vastaamaan juuri näihin tarpeisiin. Asiantunteva tiimimme on valmiina auttamaan sinua kaikissa ikkunoihin liittyvissä kysymyksissä, olipa kyseessä sitten tuotevalikoima tai asennusprosessi.

Asiakaspalvelumme lähtökohtana on rehellisyys ja suoraviivaisuus. Meille on tärkeää, että saat selkeää ja ymmärrettävää tietoa ilman piilokuluja tai monimutkaisia ehtoja. Tämä läpinäkyvyys näkyy myös hinnoittelussamme, joka on suunniteltu olemaan reilu ja selkeä jokaisessa projektin vaiheessa. Lisätietoja asennuspalvelustamme ja sen eduista löydät ”täältä”:https://www.piklas.fi/asennuspalvelu/.

Laadukkaat tuotteet, jotka kestävät aikaa

Laatu on yksi tärkeimmistä tekijöistä, kun valitset ikkunoita kotiisi. Ne eivät ainoastaan vaikuta asumismukavuuteen ja energiatehokkuuteen, vaan myös talosi ulkonäköön ja arvoon. Piklaksen ikkunat valmistetaan mittatilauksena, joten voit olla varma, että ne sopivat täydellisesti juuri sinun tarpeisiisi ja toiveisiisi. Jokainen tuote on suunniteltu kestämään pohjoismaisia sääolosuhteita, tarjoten samalla tyylikkyyttä ja toimivuutta.

Valitsemalla Piklaksen ikkunat, voit luottaa siihen, että saat korkealaatuiset tuotteet, jotka on valmistettu kestävistä materiaaleista ja viimeistelty huolella. Tämä tarkoittaa, että ikkunasi säilyttävät ulkonäkönsä ja toimivuutensa vuodesta toiseen, ilman että sinun tarvitsee huolehtia niiden kunnossapidosta. Tämä on investointi, joka kannattaa pitkällä tähtäimellä.

Yksilölliset ratkaisut jokaiseen kotiin

Jokainen koti on ainutlaatuinen, ja siksi myös ikkunoiden tulee olla räätälöityjä vastaamaan yksilöllisiä tarpeita. Olipa kyseessä sitten moderni uudisrakennus tai perinteisempi asumismuoto, Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua löytämään juuri oikeat ikkunat, jotka täydentävät kotisi ilmettä ja parantavat sen asumismukavuutta. Yksilöllinen palvelu ja tuotteiden räätälöinti ovat avainasemassa, kun halutaan varmistaa asiakkaan tyytyväisyys.

Valitsemalla Piklaksen, saat käyttöösi laajan valikoiman ikkunavaihtoehtoja, jotka voidaan mukauttaa toiveidesi mukaan. Tämä tarkoittaa, että voit valita ikkunoiden koon, muodon ja avautumistavan, joka sopii parhaiten sinun elämäntyyliisi ja kodin arkkitehtuuriin. Tämä yksilöllinen lähestymistapa varmistaa, että lopputulos on juuri sellainen kuin olet toivonut – ikkunat, jotka tuovat valoa ja iloa elämääsi.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin