Piklas – paras valinta ulko-oven asennukseen

Miksi valita laadukas ulko-ovi?

Kodin ulko-ovi on ensivaikutelman lisäksi tärkeä turvallisuuden ja energiatehokkuuden kannalta. Laadukas ulko-ovi eristää tehokkaasti niin kylmää, kuumuutta kuin meluakin, ja se kestää vuodesta toiseen kovassakin käytössä. Kun valitset ulko-oven, on tärkeää miettiä sen toimivuutta, ulkonäköä sekä asennuksen laatua.

Ulko-oven valinnassa kannattaa ottaa huomioon myös sen käyttöikä ja huoltovapaus. Hyvin suunniteltu ja asennettu ovi säästää aikaa ja rahaa pitkällä tähtäimellä, sillä se kestää paremmin sään vaihteluita ja on helppo pitää puhtaana. Oikean oven valinta lisää asumismukavuutta ja nostaa kiinteistön arvoa.

Asiantunteva asennuspalvelu on avain onnistuneeseen lopputulokseen

Kun ulko-oven asennus on kyseessä, ammattitaitoisen asennuspalvelun merkitys korostuu. Asiantunteva asentaja varmistaa, että ovi istuu paikalleen täydellisesti, tiivistää kunnolla ja avautuu sekä sulkeutuu sujuvasti. Piklaksen asennuspalvelu tarjoaa juuri nämä edut, varmistaen, että saat ulko-ovestasi parhaan mahdollisen hyödyn.

Asennusprosessi alkaa aina tarkasta mittauksesta ja päättyy huolelliseen viimeistelyyn. Ammattilaisen käsissä asennus sujuu nopeasti ja tehokkaasti, ilman että sinun tarvitsee huolehtia yksityiskohdista. Näin voit olla varma, että ovesi toimii moitteettomasti vuodesta toiseen.

Ulko-oven merkitys kodin ilmeelle

Ulko-ovi on usein ensimmäinen asia, jonka vieraat näkevät saapuessaan kotiisi. Sen vuoksi ovi kannattaa valita huolella, jotta se sopii yhteen talon arkkitehtuurin ja ympäristön kanssa. Ovi voi olla joko hillitty ja sulautua rakennuksen ilmeeseen tai rohkea ja erottuva, tuoden esiin omistajansa persoonallisuutta.

Piklaksen valikoimasta löydät ulko-ovet, jotka on suunniteltu suomalaiseen makuun ja olosuhteisiin sopiviksi. Voit valita useista eri tyyleistä ja väreistä sen, mikä parhaiten täyttää toiveesi ja tarpeesi. Laadukas ulko-ovi viimeistelee kodin ilmeen ja kertoo vieraille, että he ovat tervetulleita.

Investointi energiatehokkuuteen ja turvallisuuteen

Ulko-oven valinnassa ei kannata tinkiä laadusta. Energiatehokas ovi auttaa pitämään lämmityskustannukset kurissa ja vähentää energiankulutusta. Lisäksi turvallisuus on yksi tärkeimmistä syistä panostaa laadukkaaseen ulko-oveen. Hyvä ovi suojaa kotiasi ulkopuolisilta ja antaa mielenrauhaa.

Piklaksen ulko-ovet on suunniteltu kestämään pohjoisen vaihtelevia sääolosuhteita. Ne ovat valmistettu huolella valituista materiaaleista, jotka takaavat niiden pitkän käyttöiän. Lisäksi ovet on varustettu nykyaikaisilla lukitusjärjestelmillä, jotka lisäävät asumisen turvallisuutta.

Yksilölliset ratkaisut jokaiseen kotiin

Jokainen koti on ainutlaatuinen, ja siksi myös ulko-oven tulee olla yksilöllisesti valittu. Piklaksen mittatilauspalvelu mahdollistaa sen, että saat juuri sinun kotiisi sopivan oven, oli kyseessä sitten erikoinen koko, muoto tai väri. Asiantuntijamme auttavat sinua löytämään parhaan ratkaisun tarpeisiisi.

Valitsemalla Piklaksen, saat palvelua, joka on suunniteltu suomalaiseen makuun ja tarpeisiin. Meidän avullamme ulko-oven valinta ja asennus sujuvat vaivattomasti, ja voit nauttia laadukkaasta lopputuloksesta vuosiksi eteenpäin.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin