Piklas – Ulko-ovet räätälöitynä kotiisi

Räätälöidyt ulko-ovet – ensivaikutelman mestarit

Kotisi tarina alkaa ulko-ovesta – se on ensikosketus omaan kotipesääsi ja vieraidesi ensitunnelmien synnyttäjä. Räätälöidyt ulko-ovet heijastelevat asukkaidensa henkeä ja toimivat talon käyntikorttina. Piklaksen monipuolisesta valikoimasta löydät ovet, jotka vastaavat toiveitasi ja tarpeitasi, ja jotka eivät ainoastaan näytä upeilta, vaan myös kestävät Suomen moninaisia sääolosuhteita.

Kun valitset mittatilaustyönä tehdyn oven, varmistat, että saat kotiisi juuri sopivan kokoisen ja tyylisen oven. Unohda kompromissit valmisovien kanssa ja valitse ovi, joka on suunniteltu nimenomaan sinun kodin mittojen, tyylin ja värimaailman mukaisesti. Piklaksen asiantuntijatiimi on tukenasi löytämässä juuri sen oikean ratkaisun, joka täyttää sekä esteettiset että toiminnalliset toiveesi. Tutustu asennuspalveluumme.

Laatuluokan ulko-ovet – turvan ja viihtyvyyden varmistajat

Ulko-oven valinnassa korostuu laadun merkitys. Se ei ainoastaan suojaa kotiasi ulkoisilta uhkilta, vaan myös eristää ja pitää lämpöä sisällä. Piklaksen ulko-ovet on rakennettu kestämään aikaa ja käyttöä, joten voit olla varma, että ovesi säilyttää toimintakykynsä ja esteettisen ilmeensä vuosien varrella. Korkealaatuinen ulko-ovi on sijoitus, joka kohentaa asumisen laatua ja nostaa kiinteistösi arvoa.

Turvallisuus on keskeinen seikka ulko-ovea valitessa. Piklaksen ovet on suunniteltu tarjoamaan ylin turvallisuus sinulle ja perheellesi. Vankat lukitusjärjestelmät ja kestävät materiaalit varmistavat, että voit tuntea olosi turvatuksi omassa kodissasi. Samanaikaisesti moderni ja tyylikäs muotoilu takaavat, että turvallisuus ei syrjäytä tyyliä.

Ulko-ovien muokkaaminen – tee ovestasi vertaansa vailla

Muokkaaminen on yksi Piklaksen palveluiden peruspilareista. Voit valita ulko-ovesi värit, kahvat, lasielementit ja muut yksityiskohdat laajasta valikoimastamme, jotta lopputulos heijastaa täydellisesti omaa visiotasi. Tämä mahdollistaa sinulle ainutlaatuisen oven luomisen, joka on yhtä uniikki kuin kotisikin. Persoonallinen ulko-ovi kertoo asukkaidensa tarinaa ja luo kutsuvan ilmapiirin jo ennen kuin astut sisään.

Piklaksen asiantuntijat ovat tukenasi koko muokkausprosessin ajan, varmistaen, että kaikki yksityiskohdat ovat huolella harkittuja ja toteutus on ensiluokkaista. Heidän ammattitaitonsa ansiosta voit olla varma, että ulko-ovesi on paitsi visuaalisesti houkutteleva, myös toiminnallisesti virheetön.

Asiakaspalvelu ja avoin hinnoittelu – Piklaksen sitoumus

Kun valitset Piklaksen, valitset yrityksen, joka sitoutuu erinomaiseen asiakaspalveluun ja avoimeen hinnoitteluun. Koko prosessi, suunnittelusta asennukseen, on suunniteltu olemaan mahdollisimman sujuva ja ymmärrettävä asiakkaalle. Ei piilokuluja tai odottamattomia menoja – tiedät tarkkaan, mitä saat ja mikä on hinta.

Asiakaspalvelun ammattilaisemme ovat valmiina vastaamaan kysymyksiisi ja avustamaan sinua projektisi jokaisessa vaiheessa. Heidän tehtävänsä on varmistaa, että olet tyytyväinen lopputulokseen ja että koko kokemus on myönteinen. Piklaksen kanssa voit luottaa siihen, että ovesi toimitetaan ajallaan ja asennetaan ammattimaisesti.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin