Suunnittele ja tilaa ulko-ovet helposti

Mittatilaustyönä valmistetut ulko-ovet – kodin käyntikortti

Kotisi ulko-ovi on kuin käyntikortti, joka luo ensivaikutelman ja heijastaa asukkaiden makua sekä rakennuksen arkkitehtuuria. Mittatilaustyönä valmistetut ulko-ovet mahdollistavat unelmiesi oven suunnittelun, joka istuu saumattomasti kotisi ilmeeseen. Piklas valmistaa yksilöllisiä ulko-ovia, jotka suunnitellaan asiakkaan toiveiden mukaisesti, varmistaen, että lopputulos on juuri sellainen kuin olet toivonut.

Mittatilausulko-ovien suurin etu on niiden täydellinen sopivuus. Mittatarkasti valmistetut ovet asettuvat oviaukkoon ilman ylimääräistä säätöä, mikä ei ainoastaan näytä hyvältä, vaan myös lisää asumisen energiatehokkuutta ja turvallisuutta. Piklaksen kokeneet ammattilaiset tarjoavat apua koko prosessin ajan, aina suunnittelusta asennukseen.

Ulko-oven valintaperusteet

Ulko-oven valinnassa on tärkeää ottaa huomioon useita seikkoja. Ulkonäkö on avainasemassa, sillä ovi viimeistelee talon ulkoasun. On tärkeää, että väri, muotoilu ja mahdolliset lisäelementit, kuten ikkunat tai koristelut, ovat sopusoinnussa rakennuksen kanssa. Turvallisuus on toinen keskeinen tekijä; laadukas lukitus ja kestävät materiaalit suojaavat kotiasi. Piklaksen valikoimasta löydät Pohjolan olosuhteisiin suunnitellut, turvallisuusstandardit täyttävät ulko-ovet.

Energiatehokkuus on kolmas tärkeä näkökohta. Eristävä ulko-ovi pitää talven kylmyyden loitolla ja lämmön sisällä, mikä säästää lämmityskuluissa ja lisää asumismukavuutta. Piklaksen ulko-ovet on suunniteltu kestämään Suomen vaihtelevia sääolosuhteita. Lisäksi, ovi tulee olla helppokäyttöinen ja toimiva, jotta se palvelee sujuvasti päivittäisessä käytössä.

Ulko-oven suunnittelun vaiheet

Ulko-oven suunnittelu alkaa omien tarpeiden ja toiveiden pohdinnasta. Mieti, minkälainen ovi sopii parhaiten kotisi ilmeeseen ja mitä toiminnallisia ominaisuuksia arvostat. Kun olet muodostanut vision, Piklaksen asiantuntijat auttavat sinua valitsemaan oikeat materiaalit, värit ja yksityiskohdat, jotta lopputulos vastaa sekä esteettisiä että käytännöllisiä toiveitasi.

Mittausvaihe varmistaa, että uusi ulko-ovi istuu paikalleen moitteettomasti. Piklaksen ammattilaiset suorittavat tarkat mittaukset, jotta asennus onnistuu ongelmitta. Kun suunnitelma ja mitat ovat valmiit, ulko-ovi valmistetaan mittatilaustyönä Piklaksen tehtaalla, missä jokainen ovi käy läpi perusteellisen laadunvalvonnan ennen toimitusta.

Ulko-oven tilaaminen ja toimitus

Tilausprosessi on helppo ja vaivaton. Kun olet tehnyt valintasi ja kaikki yksityiskohdat ovat kohdallaan, Piklaksen tiimi ryhtyy työhön. He valmistavat oven mittatilaustyönä ja takaavat, että se täyttää kaikki sovitut laatuvaatimukset. Nopea toimitusaika, jopa neljä viikkoa, tarkoittaa, että pääset nauttimaan uudesta ulko-ovestasi ilman pitkiä odotuksia.

Valmiin oven asennuksesta huolehtii Piklaksen kokenut asennustiimi, joka varmistaa, että asennus suoritetaan huolellisesti ja ammattitaidolla. Ovi ei ainoastaan toimi moitteettomasti, vaan myös näyttää upealta. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa koko prosessin ajan, joten voit aina kääntyä Piklaksen puoleen, mikäli sinulla on kysymyksiä tai tarvitset tukea.

Lisätietoja Piklaksen asennuspalveluista löydät täältä.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin