Piklas-ulko-ovet koko taloon ja oviremonttiin

Piklaksen neljä eri tyylistä ovimallistoaRyhti, Mahti, Retro ja Idylli – sisältävät valmiita malliryhmiä niin kivitaloon, hirsihuvilaan kuin perinnetaloon. Avainlippu-merkityt Piklas-ovet valmistetaan asiakkaan valitsemilla mitoilla ja väreillä – vaikka kaksivärisenä.

Tutustu Piklas-ulko-oviin

Tyylikkäät valkoiset ikkunat ja ulko-ovi

Tilaa ovet asennettuna

Jos tarvitset apua oviremontissa tai uuden kodin ovien asennuksessa, Valtuutettu PiklasKumppani-verkosto on valmiina auttamaan suunnittelusta alkaen. Ovi- tai ikkunaremontin saat tarvittaessa avaimet käteen –palveluna ja tuotteet Piklas-verkkokaupan edulliseen hintaan.

Katso lähin piklas-kumppani

Puunväriset ulko-ovet ja ikkunat

Asennatko ulko-ovet itse?

Omatoiminen remontoija ja -rakentaja saa kaikki talon ulko-ovet Piklaksen tehtaan verkkokaupasta, nettohinnoilla.  Suunnitteluohjelmalla on helppo kokeilla eri ovimalleja ja värejä. Kun lopputulos on mieleinen, voi tuotteet tilata omaan projektiin sopivalla toimitusajalla.

NÄIN VALITSET UUDET ULKO-OVET

Terassiovet, parvekeovet ja pariovet

Yhtenäiset ovet koko taloon – mittatilaustyönä ja valitsemillasi väreillä

Piklas on tehnyt helpoksi yhteensopivien ulko-ovien ostamisen. Valitse pääoven malli, muut talon tyyliin sopivat ovet löydät samasta malliryhmästä: terassiovet, levikkeet, parvekeovet, pariovet ja umpiovet kodin ja piharakennusten eri sisäänkäynteihin.

Ulko-ovimallistosta löytyy samoja värejä kuin Piklas-ikkunoista, joten talon arkkitehtuuria korostava kokonaispaketti on helppo koota. Värivalinnat voi tehdä vaikka ovikohtaisesti ja tilauksesta sisä- ja ulkopinnan saa erivärisinä.

Kaikkien Piklas-ulko-ovien teknisiin tietoihin voit tutustua Piklas-verkkokaupassa.

Kokeile verkkokaupan suunnitteluohjelmaa