Piklas-ulko-ovet koko taloon ja oviremonttiin

Piklaksen ulko-ovissa on eri tyylisiä ovia ja valmiita malliryhmiä niin kivitaloon, hirsihuvilaan kuin perinnetaloon. Avainlippu-merkityt Piklas-ovet valmistetaan asiakkaan valitsemilla mitoilla ja väreillä – vaikka kaksivärisenä. Oven materiaaliksi voit valita aidon massiivipuun tai tiiviin ja kestävän HDF-puukuitulevyn.

HDF-Ulko-ovet

Moni-ilmeiset HDF-ovet

Persoonallisiin ovitoteutuksiin soveltuvat Piklaksen HDF-ovet on jaettu neljään eri tyyliseen ovimallistoon: Ryhti, Mahti, Retro ja Idylli -mallistot sisältävät valmiita, helposti ostettavia malliryhmiä kotiin tai vapaa-ajan asunnolle.

Tutustu HDF-ulko-oviin

Massiivipuuovet

Massiivipuiset ulko-ovet

Polku, Pinkka, Uoma ja Kiila -mallistojen massiivipuuovista löytyy raamikas ulko-ovi niin kotiin kuin loma-asunnolle. Luonnonmateriaalista valmistetun ulko-oven pintakäsittelyksi voi valita myös kuultosävyn, joka korostaa aidon puupinnan kauneutta.

Tutustu massiivipuuoviin

Valkoiset ikkunat ja ulko-ovi

Tilaa ovet asennettuna

Jos tarvitset apua oviremontissa tai uuden kodin ovien asennuksessa, Valtuutettu PiklasKumppani-verkosto on valmiina auttamaan suunnittelusta alkaen. Ovi- tai ikkunaremontin saat tarvittaessa avaimet käteen –palveluna ja tuotteet Piklas-verkkokaupan edulliseen hintaan.

Katso lähin piklas-kumppani

Puunväriset ulko-ovet ja ikkunat

Asennatko ulko-ovet itse?

Omatoiminen remontoija ja -rakentaja saa kaikki talon ulko-ovet Piklaksen tehtaan verkkokaupasta, nettohinnoilla.  Suunnitteluohjelmalla on helppo kokeilla eri ovimalleja ja värejä. Kun lopputulos on mieleinen, voi tuotteet tilata omaan projektiin sopivalla toimitusajalla.

NÄIN VALITSET UUDET ULKO-OVET

Terassiovet, parvekeovet ja pariovet

Yhtenäiset ovet koko taloon – mittatilaustyönä ja valitsemillasi väreillä

Piklas on tehnyt helpoksi yhteensopivien ulko-ovien ostamisen. Valitse pääoven materiaali ja malli, muut talon tyyliin sopivat ovet löydät samasta malliryhmästä: terassiovet, levikkeet, parvekeovet, pariovet ja umpiovet kodin ja piharakennusten eri sisäänkäynteihin.

Ulko-ovimallistosta löytyy samoja värejä kuin Piklas-ikkunoista, joten talon arkkitehtuuria korostava kokonaispaketti on helppo koota. Piklaksen massiivipuisiin ulko-oviin saa peittomaalien lisäksi myös samat kuultosävyt kuin ikkunoiden sisäpuitteisiin. Värivalinnat voi tehdä vaikka ovikohtaisesti ja tilauksesta sisä- ja ulkopinnan saa erivärisinä.

Kaikkien Piklas-ulko-ovien teknisiin tietoihin voit tutustua Piklas-verkkokaupassa.

Kokeile verkkokaupan suunnitteluohjelmaa