Ulko-ovet koko taloon ja oviremonttiin

Piklaksen ulko-ovissa on eri tyylisiä ovia ja valmiita malliryhmiä niin kivitaloon, hirsihuvilaan kuin perinnetaloon. Avainlippu-merkityt Piklas-ovet valmistetaan asiakkaan valitsemilla mitoilla ja väreillä – vaikka kaksivärisenä. Oven materiaaliksi voit valita massiivipuun tai tiiviin ja kestävän HDF-puukuitulevyn. 

HDF-Ulko-ovet

Moni-ilmeiset HDF-ovet

Persoonallisiin ovitoteutuksiin soveltuvat Piklaksen HDF-ovet on jaettu neljään eri tyyliseen ovimallistoon: Ryhti, Mahti, Retro ja Idylli -mallistot sisältävät valmiita, helposti ostettavia malliryhmiä kotiin tai vapaa-ajan asunnolle.

Tutustu HDF-ulko-oviin

Massiivipuuovet

Massiivipuiset ulko-ovet

Polku, Pinkka, Uoma ja Kiila -mallistojen massiivipuuovista löytyy raamikas ulko-ovi niin kotiin kuin loma-asunnolle. Luonnonmateriaalista valmistetun ulko-oven pintakäsittelyksi voi valita myös kuultosävyn, joka korostaa aidon puupinnan kauneutta.

Tutustu massiivipuuoviin

Ulko-ovet joutuvat Suomessa kestämään monenlaisia sääolosuhteita. Kaikkien Piklas-ulko-ovien rinnalle soveltuu ulkopinnaltaan alumiiniverhoiltu Alku-terassiovi. Jos terassin tai parvekkeen ulko-ovi ei ole katoksen suojassa tai se sijaitsee etelän suuntaan, suosittelemme Alku-ovea. Alku-terassioven massiivipuinen sisäpuoli voidaan käsitellä samoilla maali- tai kuultosävyillä kuin Piklaksen massiivipuiset ulko-ovet ja ikkunoiden sisäpuitteet.

Pariovet

Pariovet tuplaavat sisääntulon näyttävyyden

Lasiaukolliset terassiovet lisäävät valoa ja viihtyisyyttä kodin oleskelutiloihin. Piklaksen pääovista saa parioviratkaisuilla näyttäviä toteutuksia kodin pääsisäänkäyntiin tai isosti avautuvilla pariovilla voi helpottaa arjen askareita varastotiloissa.

Tutustu Piklas-parioviin

Valkoiset ikkunat ja ulko-ovi

Tilaa ovet asennettuna

Jos tarvitset apua oviremontissa tai uuden kodin ovien asennuksessa, Valtuutettu PiklasKumppani-verkosto on valmiina auttamaan suunnittelusta alkaen. Ovi- tai ikkunaremontin saat tarvittaessa avaimet käteen –palveluna ja tuotteet Piklas-verkkokaupan edulliseen hintaan.

Katso lähin piklas-kumppani

Puunväriset ulko-ovet ja ikkunat

Asennatko ulko-ovet itse?

Omatoiminen remontoija ja -rakentaja saa kaikki talon ulko-ovet Piklaksen tehtaan verkkokaupasta, nettohinnoilla.  Suunnitteluohjelmalla on helppo kokeilla eri ovimalleja ja värejä. Kun lopputulos on mieleinen, voi tuotteet tilata omaan projektiin sopivalla toimitusajalla.

NÄIN VALITSET UUDET ULKO-OVET

Terassiovet, parvekeovet ja pariovet

Yhtenäiset ovet koko taloon – mittatilaustyönä ja valitsemillasi väreillä

Piklas on tehnyt helpoksi yhteensopivien ulko-ovien ostamisen. Valitse pääoven materiaali ja malli, muut talon tyyliin sopivat ovet löydät samasta malliryhmästä: terassiovet, levikkeet, parvekeovet, pariovet ja umpiovet kodin ja piharakennusten eri sisäänkäynteihin.

Ulko-ovimallistosta löytyy samoja värejä kuin Piklas-ikkunoista, joten talon arkkitehtuuria korostava kokonaispaketti on helppo koota. Piklaksen massiivipuisiin ulko-oviin saa peittomaalien lisäksi myös samat kuultosävyt kuin ikkunoiden sisäpuitteisiin. Värivalinnat voi tehdä vaikka ovikohtaisesti ja tilauksesta sisä- ja ulkopinnan saa erivärisinä.

Kaikkien Piklas-ulko-ovien teknisiin tietoihin voit tutustua Piklas-verkkokaupassa.

Kokeile verkkokaupan suunnitteluohjelmaa