Kotimaiset Piklas ulko-ovet tarjoavat turvallisuutta ja tyyliä

Turvallisuus ensi sijalla – valitse laatuluokan ulko-ovi

Kodin turvallisuuden kannalta ulko-oven rooli on korvaamaton. Se toimii ensimmäisenä suojana ulkomaailmaa vastaan ja luo ensivaikutelman kodistasi. Suomalainen Piklas valmistaa ulko-ovia, jotka on räätälöity kestämään Pohjolan oikukkaita sääoloja ja tarjoamaan samanaikaisesti huippuluokan turvallisuutta. Jokainen ovi valmistetaan asiakkaan toiveiden mukaan ja suurella huolellisuudella, joten voit olla varma, että saat kotiisi täydellisesti sopivan ratkaisun.

Turvallisuus ei rajoitu vain lukkoihin ja saranoiden kestävyyteen. Se käsittää myös materiaalien laadun ja asennuksen ammattitaidon. Piklaksen ulko-ovet on suunniteltu kestämään vuosikymmenien käyttöä ilman, että turvallisuudesta tarvitsee tinkiä. Ovet valmistetaan mittatilaustyönä, joten ne asettuvat kotisi oviaukkoon täydellisesti ja tiiviisti, mikä parantaa niiden turvallisuutta ja energiatehokkuutta.

Ulko-oven eleganssi viimeistelee kodin ulkoasun

Ulko-oven eleganssi on keskeinen osa kodin ulkoasua ja sen henkeä. Se toimii käyntikorttina, joka toivottaa tervetulleiksi niin asukkaat kuin vieraatkin. Piklaksen valikoimasta löydät ovia, jotka yhdistävät modernin designin ja perinteiset muotoilut, tarjoten sinulle mahdollisuuden valita kotisi arkkitehtuuriin sopivan mallin. Jokainen ovi on suunniteltu ottaen huomioon sekä esteettiset että käytännölliset näkökohdat, jotta lopputulos on sekä visuaalisesti houkutteleva että toimiva.

Piklaksen ulko-oven valitsemalla et joudu uhraamaan tyyliä turvallisuuden vuoksi. Voit valita laajasta väri- ja viimeistelyvalikoimasta, jotta ovi istuu saumattomasti yhteen talosi julkisivun kanssa ja heijastaa kodin persoonallisuutta. Jokainen yksityiskohta, kuten oven kahvat ja ikkunat, on valittavissa huolellisesti, jotta kokonaisuus on yhtenäinen ja viimeistelty.

Asiakaspalvelu ja avoin viestintä ostoprosessin aikana

Olitpa rakentamassa uutta kotia tai päivittämässä vanhaa, asiakaspalvelun tärkeys on kiistaton. Piklaksen asiantunteva tiimi on valmiina auttamaan sinua löytämään täydellisen ulko-oven. He ymmärtävät, että jokainen koti on ainutlaatuinen, ja siksi he kuuntelevat toiveitasi huolellisesti ja ohjaavat sinua valinnassasi. Asiakaspalvelu on avointa ja suoraa, ja kaikki hinnat ovat selkeitä alusta loppuun.

Piklaksen prosessi on kehitetty vähentämään stressiä ja yllätyksiä ostoprosessissa. Valitessasi heidän ulko-ovensa saat tarkan aikataulun toimitukselle ja asennukselle. Tämä mahdollistaa suunnitelmallisen etenemisen ja varmuuden siitä, että uusi ovesi on asennettuna juuri silloin, kun sitä tarvitset.

Energiatehokkuus ja pitkäikäisyys

Energiatehokkuus on nykyään entistä tärkeämpi seikka kodin rakenteissa. Piklaksen ulko-ovet on suunniteltu tiivistämään kotisi ja pitämään lämpö talon sisäpuolella, mikä auttaa säästämään lämmityskuluissa ja vähentämään ympäristökuormitusta. Kestävät materiaalit ja ensiluokkainen valmistusprosessi varmistavat, että ovi ei vain näytä hyvältä, vaan myös toimii tehokkaasti vuosi toisensa jälkeen.

Pitkäikäisyys on olennainen osa Piklaksen tuotteiden suunnittelua. Ulko-ovet kestävät intensiivistä käyttöä ja ovat vastustuskykyisiä sääolosuhteiden aiheuttamille rasituksille. Tämä tarkoittaa, että voit luottaa siihen, että ovesi säilyttää turvallisuutensa ja tyylikkyytensä vuosien ajan, ilman että sinun tarvitsee huolehtia jatkuvasta ylläpidosta tai uusimisesta.

Jaa tämä artikkeli

Facebook
Twitter
LinkedIn

Lue vielä nämä

Piklas ikkunoiden ja ulko-ovien tilaaminen on tehty helpoksi, mikä vaihtoehdoista tuntuu sinusta parhaalta?

Varaa maksuton
suunnittelupalvelu

Asiantuntijamme auttavat mielellään suunnittelussa sekä tilaamisessa. Tarvittaessa voitte sopia myös maksuttoman mitta- ja suunnittelukäynnin kohteeseesi.

Lähetä
tarjouspyyntö

Tehtaamme asiantuntija valitsee kohteeseesi parhaiten soveltuvat tuotteet ja tekee niistä tarjouksen. Jos haluat tilata tuotteet asennettuna, niin tarjouspyyntöösi vastaa kohdettasi lähin Valtuutettu PiklasKumppani.

Suunnittele & tee
tilaus verkkokaupassa

Verkkokaupassa voit valita tuotteet ja niihin tarvittavat ominaisuudet ja lisävarusteet. Voit tilata tuotteet asennettuna tai ilman asennusta ostoskorista, jossa näet sekä tuotteiden että palvelun hinnan heti.

Jaakko Sonninen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mikko Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Janne Väisänen

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Petri Kuukasjärvi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Rainer Renkonen

Jag betjänar även på svenska

Puhelin:
050 536 2624

Sähköposti:
rainer.renkonen@multi.fi

Kotisivut:
https://multiglas.fi/fi/

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Olli Koskelo

Puhelin:
044 0305 900

Sähköposti:
info@olara.fi

Kotisivut
https://www.olara.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Mika Mäkipere

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Järvensivu

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin

Tomi Weckman

Puhelin:
050 366 6412

Sähköposti:
wectom@gmail.com

Kotisivut
http://www.wectom.fi

Haluaisin ilmaisen kartoituskäynnin