Turvallinen ja laadukas ulko-ovi Piklakselta

Julkaistu: 30.1.2020 klo 9.41
Turvallinen ja laadukas ulko-ovi

Ulko-ovi on paitsi talon komistus myös tärkeä osa kodin turvallisuutta. Kotimaisten Piklas-ovien suunnittelussa ja valmistuksessa jokainen yksityiskohta on mietitty siten, että saat kotiisi ensiluokkaisen ja kestävän ulko-oven. Tästä blogista löydät vinkkejä siitä, mihin ulko-oven valinnassa kannattaa kiinnittää huomiota.

Uusi ulko-ovi kohentaa niin kodin arvoa, energiatehokkuutta kuin turvallisuuttakin, joten sen valintaan kannattaa paneutua. Ulkoisesti samannäköisissä ovissa saattaa olla isojakin laatueroja, mikä tietysti näkyy myös hinnassa. Laadukas, kotimainen ja Suomen sääoloihin suunniteltu ulko-ovi on hankinta, joka ilahduttaa arjessa jopa vuosikymmeniä.

Värikäs ulko-ovi

Kiinnitä huomiota ulko-oven yksityiskohtiin

Piklas-ulko-ovi on jämäkkä ja kestävä. Meillä ovilehden vakiopaksuus on 70 mm, kun markkinoilla on tarjolla myös selvästi ohuempia ovia. Huippumodernilla Pyhännän ovitehtaallamme kaikki suunnittelusta maalauslinjaan ja tuotteiden viimeistelyyn on viritetty tarkkojen laatukriteerien mukaan. Suomen oloihin sopivat Piklas-ulko-ovet on suunniteltu siten, että asiakkaan toiveiden mukaisten mittatilausovien toteuttaminen on kustannustehokasta. Työn ja tuotteen laatu näkyy viimeistelyssä ja pienissä mutta merkittävissä asioissa. Valitut materiaalit, jokainen ulkonäköön vaikuttava yksityiskohta, kuten painikkeet, lasitusten kiinnitys, maalauksen moitteettomuus ja monet muut harkitut asiat viimeistelevät Piklas-ovien laadun.

Laadukas ulko-ovi

Ulko-oven laatu näkyy ja tuntuu arjessa

Mistä tietää, että ulko-oven tekniset ominaisuudet on laadukkaasti suunniteltu ja toteutettu? Ainakin siitä, että jokapäiväisessä käytössä niihin ei kiinnitä huomiota. Pinnan alla olevan monikerroksisen rakenteen ansiosta Piklas-ulko-ovi on energiatehokas ja hyvin ääntä eristävä. Piklaksen ovissa design ei tarkoita vain tyyliä vaan myös monia toiminnallisia yksityiskohtia, kuten oven käytettävyyttä. Kaikissa Piklas-ulko-ovissa on vakiona neljä Abloy-murtosuojasaranaa, mikä takaa myös sen, että ovi pysyy ryhdikkäänä ja on helppo käyttää. Oven lämmöneristävyyden viimeistelevien tiivisteiden muoto ja kiinnitys on suunniteltu siten, että Piklas-ovi sulkeutuu kevyesti. Myös karmin kiinnitysruuvien paikka on mietitty niin, että ne jäävät piiloon tiivisteen reunan alle. Lasiaukolliset ulko-ovet saavat loppusilauksen oven tyyliin sopivilla lasituslistoilla.

murtosuojasarana

Mikä tekee turvallisen ulko-oven?

Nykyaikainen ja vankkarakenteinen HDF-ulko-ovi antaa hyvän turvan kutsumattomia vieraita vastaan. Joissain tilanteissa myös palosuojarakenne on paikallaan. Piklas-ulko-ovi sisältää vakiona neljä säädettävää murtosuojasaranaa ja LC102-lukkorungon, johon tilattaessa asennetaan jo tehtaalla turvallinen ja laadukas Abloy-avainpesä. Verkkokaupassa oviin saa tilattua lisävarusteina myös lukon käpälöintiä estävän murtosuojaraudan tai varmuusketjun. Isoilla lasiaukoilla varustettuihin terassi- ja parvekeoviin asennetaan automaattisesti turvalasitus, kun lasin alareunasta lattiapintaan on alle 70 cm.

lukkorunko

Palo-ovea ei ulkonäöllisesti erota tavallisesta ulko-ovesta, joten tyyliä ja turvallisuutta saa samassa paketissa. Yleensä paloluokiteltu ulko-ovi vaaditaan rakentamismääräyksissä, kun viereinen rakennus on alle kahdeksan metrin päässä tai rakennuslupakuviin on merkitty paloluokitukset. Piklas valmistaa paloluokiteltuja HDF-ulko-ovia, jotka kuuluvat paloluokkaan EI30 eli niiden palonkestävyysaika on 30 minuuttia

Moderni talo

Laadukas ulko-ovi näyttää hyvältä

Piklas valmistaa ulko-ovia kahdesta eri materiaalista. Kaikkiin ovimalleihin on saatavilla useita eri versioita kodin eri sisäänkäynteihin. HDF-ulko-ovien pintamateriaalina on erittäin tiivis, sileä ja kovapintainen HDF-puukuitulevy, joka mahdollistaa erilaiset pintakuvioinnit ja näyttävät maalipinnat. Massiivipuu puolestaan tuo ulko-oveen luonnollista lämpöä, omanlaistaan arvokkuutta ja vaikuttavia pinnamuotoja. Yksilöllisen puupinnan saa joko kuultokäsiteltynä tai peittomaalattuna ja käsittelyn voi valita erikseen oven sisä- ja ulkopuolelle.

Pintakäsittelyt toiveiden mukaan

Puupintaa löytyy myös Piklaksen Alku-terassiovesta, jonka ulkopuoli on alumiinipinnoitettu säänkestäväksi ja sisäpuolen puupintaan voi valita esimerkiksi ikkunan sisäpuitteiden kanssa saman pintakäsittelyn – joko kuultosävyn tai peittomaalin. Piklas on panostanut omaan maalauslinjaan, jonka ansiosta yksilöllisten ovien toteutus onnistuu helposti ja tehokkaasti samassa tilauksessa ikkunoiden kanssa. Hyvä esimerkki ensiluokkaisesta laadusta on monille toimittajille haastava musta väri, joka Piklaksen tuotannossa on vakiovärinä.

Turvallinen ulko-ovi

Piklas ulko-ovi on turvallinen takuutuote

Menemme takuuseen siitä, että ulko-ovemme ovat sekä materiaaliltaan ja työn laadultaan ensiluokkaisia. Piklaksen ulko-ovilla on kolmen vuoden yleistakuu, minkä lisäksi kaikilla ulko-ovilla on 10 vuoden suoranapysymistakuu. Tarkemmat takuuehdot löydät Piklaksen Ohjeet ja takuutiedot -sivulta.

    Jaa tämä sivu: